Детски кафемат

Код на Производот: Детски кафемат

Достапност:Нема на залиха

Секое дете гледа и сака да ги следи постапките на своите родители. Додека вие уживате пиејќи го вашето кафе, дозволете му на вашето дете да се чувствува еднакво возрасно како вас со играчката-кафемат за деца. Кафематот е максимално безбеден и пружа огромна забава за вашето дете.