Детски мотор на акумулатор (Син)

Код на Производот: Детски мотор на акумулатор Син

Достапност:Нема на залиха

Мотор на акумулатор, за долго уживање на вашето дете.

Опрема на моторот:

✔ Кормило со музички ефекти и светлечки фарови

✔ Лесно управување за дете

✔ Свирка и звучни ефекти

✔ МП3 Плеер

✔ Три тркала за зголемена стабилност

Карактеристики: 

✔ За деца со возраст од 2 до 8 години

Моќност на батерија: 6V

✔ Брзина: до 5км/ч;

Димензии:

105 х 48 х 76 см