-43%

Детски шатор

Код на Производот: Детски шатор

Достапност:Нема на залиха

1,390 ден 799 ден 799

Детски шатор кој ќе им овозможи на вашите деца да уживаат во долгите безгрижни игри што само нивната имагинација може да ги создаде. Многу лесно се монтира,не е потребен никаков алат за склопување и расклопување на истиот. Лесно пренослив е и е идеален за игра на децата во вашиот дом, двор, градина, на планина, на ливада, на плажа или каде и да посакате. Има мал прозорец преку кој се филтрира воздухот внатре а спречува и влегување на инсекти внатре.

Димензии: 82х82х107 сантиметри