-59%

Детски шатор со топки

Код на Производот: Детски шатор со топки

Достапност:Нема на залиха

2,390 ден 999 ден 999

Детски шатор кој ќе им овозможат на вашите деца да уживаат во долгите безгрижни игри што само нивната имагинација може да ги создаде. Многу лесно се монтира,не е потребен никаков алат за склопување и расклопување на истиот. Лесно пренослив е и е идеален за игра на децата во вашиот дом, двор, градина, на планина, на ливада, на плажа или каде и да посакате. Има кош и мали пластични топки со кои децата ќе ја развиваат својата моторика и ќе го откриваат фантастичниот свет на спортот.

Димензии: 123х73х112 сантиметри