Детски сет - Batman,Superman,Spiderman & Captain America

Код на Производот: Детски сет - Batman,Superman,Spiderman & Captain America

Достапност:Нема на залиха

Зарем има потреба да ги претставуваме ликовите на Бетмен, Супермен, Спајдермен и Капетан Америка?

Омилените супер херои сега во еден сет. Овој сет се состои од сите 4 суперхерои коишто освен што се со светлечки ефекти имаат зглобови на рацете, нозете, лактовите и колената што дополнително придонесуваат за зголемена авантура. Сетот содржи уште неколку супер забавни додатоци.

Димензии на пакувањето: 65х35х6.5 cm

Висина на Бетмен, Супермен, Спајдермен и Капетан Америка: 28cm