-33%

Детско седиште за автомобил KDG-123

Код на Производот: KDG-123

Достапност:Нема на залиха

3,990 ден 2,690 ден 2,690

Детско седиште наменето е за деца постари од 3 години.

Карактеристики:

  • соодветно до 36кг;
  • прилогодување на висината на седиштето;
  • прилогодувањае на навлаката за глава;
  • сигурноссен појас со меки облоги;
  • опција за демонтирање и посебно користење;
  • мека облога на целото седиште;
  • ECE R44 / 04 одобрено и сертифицирано;