Детско седиште за автомобил SATURN Сино

Код на Производот: Детско седиште за автомобил Free On SATURN Сино-01

Достапност:Нема на залиха

Детско седиште наменето е за деца постари од 3 години.


Карактеристики:

  • соодветно до 36кг;
  • прилогодување на висината на седиштето;
  • прилогодувањае на навлаката за глава;
  • сигурноссен појас со меки облоги;
  • опција за демонтирање и посебно користење;
  • мека облога на целото седиште;
  • ECE R44 / 04 одобрено и сертифицирано.