-61%

Додаток за црево Water Spray

Код на Производот: NK15

Достапност:Нема на залиха

Додаток за црево со кој ќе го зголемите притисокот на водата и ќе го добиете притисокот кој го постига компресор. Исчистете го Вашиот двор за само неколку минути.   Додатокот за воден спреј може да го користите за повеќе намени.  Водениот спреј може да го користите за перење на автомобили, двор, тераса, велосипед, мотор...

Водениот спреј е многу едноставен за употреба, многу лесно се монтира на цревото.

Кога ќе завршите со користење на водениот спреј го вадите од цревото. Складирањето нема да Ви биде проблем бидејќи незафаќа многу простор.

Лесен е и затоа може да го носите на било кое место.

Со овој воден спреј ќе ги исчистите тешко достапните места, места на кои неможе да исчистите со четка.

Доколку имате слаб притисок на водата  оваа е вистинското  решение на Вашиот проблем.

Со оваа алатка, нема да имате потреба повеќе од носење Вашиот автомобил на перална, бидејќи перењето на автомобилот со Водениот спреј ќе Ви причинува задоволство.