Dust Daddy

Код на Производот: Dust Daddy

Достапност:Има на залиха

600 ден 99 ден 99

Dust Daddy се прицврстува на правосмукалката за да дојдете до сите тешко достапни места. Универзалниот вакуумски приклучок за прашина Dust Daddy е одличен за чистење на автомобили, тастатури и други тесни и тешко достапни места. Dust Daddy е многу лесен за користење: само прицврстете ја на вашата правосмукалка и подгответе се на многу лесен начин прашината да исчезне, дури и од најтешко достапните места.

Dust Daddy користи десетици индивидуални, мали вшмукувачки цевки. Овие мали цевки се флексибилни за разлика од другите алатки за чистење. Тие можат да поминат речиси секаде каде што се крие правот!