EXPLORER DAISY FAS201 20"/11" - Велосипед

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

8,999 ден 8,999
СЕДИШТЕ ЗА spy 206
РАЧКИ НА ВОЛАН МЕГА ЦРНО PINK КРАЦИ
ВОЛАН MTB БЕЛ 22.2X25.4 580MM
СЕТ В-АЛУ БЕЗ РАЧКИ КОЧНИЦИ ПЕДАЛИ ЗА ДЕЦА ПВЦ
9/16" СРЕДЕН ПОГОН ЗА ДЕТСКИ ВЕЛОС 42Т ЦРН 152ММ
СРЕДНА ОСОВИНА MTB НА ШТРАФ 5S
ЛАНЕЦ МТБ MAYA Z33 P6001
8 ПРСТЕН V1 20" СИВ 36 ДУПКИ V1.20SV.
ПРЕДНА ГЛАВА MTB 36R
ЗАДНА ГЛАВА MTB 36R
SP.20Х2.10 (54-406) ЦРНА ПНЕУМАТ.
ИНДЕКС НА ФАЗА ЦРНА 14Т-28Т ШУН ФЕНГ
ЗАД. МЕНУВАЧ ИНДЕКСЕН НА КУКА ЦРН СИПО
РАЧ. МЕН. REVO S.POWER 6 ИНДЕКС СФТ-30