EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTH - Велосипед

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

12,999 ден 12,999
Седиште BORTIGE 
Рачки за волан MEGA црно сиви краци
Криви на волан 620MM 22.2X25.4MM црни
Сет V PVC без рачки кочници
Педали KATADIOPTER
Среден погон MTB црн 28/38/48T
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец MTB MAYA Z33 P6001
Обрач  V1 27,5" сив 36 дупки V1.26SV.
Предна глава MTB 36R
Задна глава MTB 36R
SP.27,5 X 2,10 54-584
Индекс на фаза жолт 14T-28T SHUN FENG 
Среден менувач SHIM.PRED.31.8MM AFDTZ510DSTM6
Заден менувач SHIM. TZ KUKA ARDTZ500GSB
Рачен менувач SHIM.ASLTZ500LNB/ASLTZ5006R