Hot Wheels - Mega Jump

Код на Производот: S65-4

Достапност:Нема на залиха

Со оваа Hot Wheels - Mega Jump ќе го испратите автомобилот надолу со жесток гравитациски пад и ќе завршите со гигантски скок! Колку високо, колку далеку, колку брзо одат?

Hot Wheels се молскавично брзи возила со кои може да возете на различни трки. Се движат со таква брзина што некој понекогаш лета надвор од патеката. Во гаражата на Hot Wheels повторно ги поправаш сите Hot Wheels автомобили, така што сите се враќаат на почетокот. Овој Hot Wheels детски сет ќе го забавува вашето дете со часови.

Во сетот е вклучено и едно Hot Wheels автомобилче

Димензии на пакетот: 31,1 x 8,8 x 4,5 cm