Ikea Adde - Столица

Код на Производот: 902.142.85

Достапност:Има на залиха

1,040 ден 1,040

Достапни Опции

Код на производ: 
102.191.78 - Бела
902.142.85 - Црна
902.191.84 - Црвена
Карактеристики на производот: 
 • Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
 • Боја: бела; црна; црвена;
 • Тестирано со: 110 kg
Димензии на производот:
 • Ширина: 39 cm
 • Должина: 47 cm
 • Висина: 77 cm
 • Седиште, ширина: 39 cm
 • Седиште, длабочина: 34 cm
 • Седиште, висина: 45 cm
Димензии на пакувањето: 
 • Должина: 77 cm
 • Ширина: 50 cm
 • Висина: 8 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 2.86  kg
НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.