Ikea Alang - Ѕидна ламба

Код на Производот: 9484

Достапност:Има на залиха

2,290 ден 2,290
Материјал: Полипропиленска пластика, челик Ширина: 25 см Длабочина: 24 см Висина: 34 см Должина на кабел: 2.1 м Шифрa: 101.757.06 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.