Ikea Kvart - Ламба

Код на Производот: 9479

Достапност:Има на залиха

590 ден 590
Практична ламба која можете да ја поставите на било кое моесто во Вшиот дом и Ви овозможува да ја насочите светлината точно таму каде што имате потреба. Лесно се поставува на ѕид, на рафт или на било кое друго место. Материјал: Пластика, челик Дијаметар: 8 см Дијаметар на ламбата: 8.5 см Дијаметар на основата за прикачување на ѕид: 8 см Должина на кабел: 3 м * Се препорачува да се користи светилка IKEA: R50 E14 200lm Шифрa: 000.947.96 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.