Ikea Losjon - Закачалки 5 бр.

Код на Производот: 902.257.93

Достапност:Има на залиха

520 ден 520
Код на производ:902.257.93
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  пластика
 > Макс. тежина: 1 кг

Димензии на пакување:
Број на пакување: 1
 > Должина: 14 см
 > Дијаметар: 7 см
 > Бруто тежина: 0,18 кг