Ikea Melltorp - Маса

Код на Производот: 390.117.81

Достапност:Има на залиха

2,890 ден 2,890
Код на производ:390.117.81

Карактеристики на производот 
 > Материјал: челик, иверица, пластика
 > Боја: бела

Димензии на производот:
       > Должина: 75 cm
 •  > Ширина: 75 cm
 •  > Висина: 74 cm

Број пакети: 2

Вклучени продукти: 
 >  MELLTORP Плотна за маса за трпезариска маса 75x75 cm / бела (50280098) 
 • Димензии на пакувањето:  
 •  > Должина: 81cm
 •  > Ширина: 76 cm
 •  > Висина: 2 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 7.52 kg

 >  MELLTORP основа за трпезариска маса (50280102) 
 • Димензии на пакувањето: 
 •  > Должина: 81cm
 •  > Ширина: 15 cm
 •  > Висина: 9 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 8.51 kg
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.