Ikea Millberget - Столица

Код на Производот: 10772

Достапност:Има на залиха

6,790 ден 6,790
Издржливост: 110 кг Длабочина: 65 см Висина: 123 см Ширина: 52 см Mин висина на седење, 45 см Макс. висина на седење, 58 см Шифра: 903.394.12 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.