Ikea Molte Стол за биро

Код на Производот: 202.927.76

Достапност:Има на залиха

1,690 ден 1,690
Код на производ:202.927.76

Карактеристики на производот:
> Материјал: засилена полипропиленска пластика, челик
> Боја: сива 

Димензии на производот:
> Ширина: 40 см
> Длабочина: 42 см
> Макс. висина: 73 см
> Седиште, ширина: 39 см
> Седиште, длабочина: 36 см
> Мин висина, седиште: 38 см
> Макс. висина, седиште: 51 см

Број на пакети: 2

Димензии на пакувањето:

Пакет бр.1
> Должина: 40 см
> Ширина: 40 см
> Висина: 3 см
Бруто тежина: 1,01 кг

Пакет бр.2
> Должина: 37 см
> Ширина: 17 см
> Висина: 7 см
Бруто тежина: 2,99 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот