Ikea Musik - Ѕидна ламба

Код на Производот: 9485

Достапност:Има на залиха

2,590 ден 2,590
Материјал: Поликарбонатска пластика, челик Ширина: 60 см Длабочина: 64 см Висина: 3.7 см Должина на кабел: 2.2 м * Се препорачува да се користат светилки Ikea E14 200 lm Шифрa: 403.570.74 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.