Ikea Not - Ламба

Код на Производот: 9058

Достапност:Нема на залиха

Материјал: ABS пластика, полипропиленска пластика, челик Висина: 175 см Дијаметар на основата: 26 см Дијаметар на ламбата: 28 см Должина на кабел: 1.9 м Тежина: 2.89 кг Димензии на пакувањето: 37 х 29 х 13 см Шифрa: - Црна: 201.398.74 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.