Ikea Orfjall - Детска столица

Код на Производот: 9920

Достапност:Има на залиха

3,690 ден 3,690
Максимална тежина: 110 кг Ширина: 53 см Длабочина: 53 см Максимална висина:50 см Минимална висина: 37 см Седиште, ширина: 39 см Седиште, длабочина: 34 см Материјал: челик, полипропиленска пластика, полиестер Шифрa: 703.250.29 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.