Ikea Pello - Фотелја

Код на Производот: 8804

Достапност:Нема на залиха

Материјал: Дрво (бреза), челик, полиестер, памук Ширина: 67 см Длабочина: 85 см Висина: 96 см Тежина: 7.82 кг Димензии на пакувањето: 74 х 58 х 14 кг Шифра: 500.784.64 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.