Ikea Renberget - Столица

Код на Производот: 8817

Достапност:Нема на залиха

Максимална тежина: 110 кг Ширина: 59 см Длабочина: 65 см Максимална висина: 108 см Тежина: 11,14 кг Димензии на пакувањето: 64 х 51 х 17 см Шифра: 203.394.20 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.