Ikea Rigga - Закачалка за облека

Код на Производот: 8819

Достапност:Има на залиха

1,690 ден 1,690

IKEA Rigga

Закачалка за облека

Ширина: 111 см Длабочина: 51 см Минимална висина: 126 см Максимална висина: 175 см Максимална тежина: 35 кг Материјал: Челик, полипропиленска пластика Тежина: 5 кг Димензии на пакувањето: 113 х 25 х 6 см Шифра: 502.316.30 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.