Ikea Rinnig Цедач за садови и прибор

Код на Производот: 793.237.09

Достапност:Има на залиха

990 ден 990
Код на производ:793.237.09

Карактеристики на производот:
> Материјал: полипропиленска пластика
> Боја: црна

Вклучени производи:
RINNIG држач за кујнски садови (30387260) - 1бр
RINNIG решетка за садови (70387258) - 1бр
RINNIG сушилник за садове (10387261) - 1бр

Димензии на производот:
RINNIG држач за кујнски садови (30387260) - 1бр
> Должина: 31 см
> Ширина: 10 см
> Висина: 12 см

RINNIG решетка за садови (70387258) - 1бр
> Дължина: 28 см
> Широчина: 9 см
> Височина: 9 см

RINNIG сушилник за садове (10387261) - 1бр
> Дължина: 40 см
> Ширина: 31 см
> Височина: 3 см

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.