Ikea Saltholmen Маса со 2 стола за надворешна употреба

Код на Производот: 191.838.15

Достапност:Има на залиха

5,990 ден 5,990
Код на производ:191.838.15

 Карактеристики на производот:
> Материјал: челик,пластика
> Боја: бела 
*идеална за балкони и други мали простори

 Димензии на производот:
SALTHOLMEN маса на расклопување (кружна )  (803.118.33) 
> Висина: 71 см
> Диаметар: 65 см 

SALTHOLMEN стол на расклопување (80311828) 
> Ширина: 42 см
> Длабочина: 46 см
> Висина: 83 см
> Седалка, ширина: 38 см
> Седалка, длабочина: 35 см
> Седалка, висина: 46 см  

 Број на пакети: 3

Вклучени производи: 
SALTHOLMEN маса на расклопување ( кружна)  (803.118.33) - 1 бр.
Димензии на пакувањето:
> Должина: 96 см
> Ширина: 65 см
> Висина: 4 см
Бруто тежина: 7.86 кг


 SALTHOLMEN стол на расклопување (80311828) - 2 бр. 
Димензии на пакувањето:
> Должина: 96 см
> Ширина: 43 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 5.60 кг 
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.