Ikea Signum Хоризонтален кабелски канал

Код на Производот: 302.002.53

Достапност:Нема на залиха

Код на производ:302.002.53

Карактеристики на прозиводот:
> Материјал: челик
> Боја: сива

Димензии на прозиводот:
> Должина: 70 см
> Ширина: 16 см
> Макс. тежина: 10 кг

Димензии на пакувањето:
> Должина: 86 см
> Ширина: 21 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 0,56 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот