Ikea Smila Mane - Ѕидна светилка

Код на Производот: 10142

Достапност:Нема на залиха

Димензии: 22 х 7 x 31 cm Должина на кабел: 2,2 m Материјал: Полипропиленска пластика Шифра: 200.108.33 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.