Ikea Yllesta - Плафонска светилка

Код на Производот: 9933

Достапност:Нема на залиха

Димензии: 13 х 33 cm Материјал: Полипропиленска пластика Шифра: 603.944.43 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.