Intex 28202 305x76 базен со метална конструкција и филтер пумпа

Код на Производот: 28202

Достапност:Нема на залиха

Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 28202 моделот е со метална конструкција, филтер пумпа.  Потребно е околу 3 часа да работи филтер пумпата во едно деноноќие за да се прочисти водата од нечисотии. 

Дијаметар: 305 см
Висина: 76 см
Капацитет: 4485 литри вода (80% полн)

 

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !