Intex 29007 Филтер тип H

Код на Производот: intex-29007

Достапност:Има на залиха

240 ден 240
INTEX 29007 филтер TИП H
Наменет за прочистување на водата во базенот
Се користи за базени со големина до 3,5 метри
Висина на HEPA филтерот: 10 cm
Бренд: INTEX