Intex хлорна таблета за базен

Код на Производот: intex-hlor

Достапност:Има на залиха

200 ден 200
Хлорна таблета наменета за прочистување на водата во базенот. Ги уништува бактериите, вирусите и микроорганизмите. Една хлорна се става на 50m3 вода на 7-10 дена,