Iskra A3187 - Сет меч со ланец

Код на Производот: 7018

Достапност:Има на залиха

1,990 ден 1,990

- Должина на меч: 50 cm (20"")
- Чекор на ланец: 8,255 mm (.325"")
- Дебелина на забец: 1,3 mm (.050"")
- Број на запци: 76
- Број на забци на тркалцето на пилата: 11
- Тежина: 1,3 kg