Iskra BK530N - Бензиска косилка за трева

Код на Производот: 4405

Достапност:Има на залиха

19,995 ден 19,995
Mотор: четиритактен 173cm3, 3,2kW
Самовозачка
3000rpm
Резервоар за гориво: 1,6 литри
Резервоар за масло: 0,55 литри
Подесувачка висина: 25-75 mm
Ширина на сечење: 530 mm (21"") 7"" Предни, 10"" Задни тркала
Капацитет на кошница: 63 литри
Гаранција: - 2 години