Iskra BR-2201B10 - Рачна правосмукалка

Код на Производот: 7587

Достапност:Има на залиха

3,499 ден 3,499
12 Ni-MH 10x1500 mAh јачина на батерија
Висока усисна моќ
Непрекината работа 14-15мин.
Канистер со филтер што лесно се мие
Капацитет на канистерот( 500ml за прашина и 120ml за течности) Индикатор за полнење
Полнач кој работи на 220 V ~ 50 Hz
75 W јачина на мотор
За усисување на суво ѓубре и на течности
3 додатоци за чистење на потешко достапни места (краток додаток, додаток со четка и додаток за течности) Максимален вакум: ≥3.5Kpa Бучност: 79dB
Нето тежина: 1,13kg Бруто тежина: 2,07 kg
Димензии: 442mm (Д) x 147mm (Ш) x 166mm (В)
Гаранција: - 2 години