Iskra DL08 - Turbo & Timer конвекторска греалка

Код на Производот: 7586

Достапност:Има на залиха

2,299 ден 2,299
- Моќност: 1700-2000W
- Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
- Самостоен
- Автоматско зачувување на топлина
- Термичка заштита • термостат
- Индикатор за состојба
- Рачки за носење
- Часовник
- Димензии на кутија (во mm): 725 (Д) x 135 (Ш) x 475 (В)
- Тежина на апаратот: 3,2 kg
- Бруто тежина: 3,8 kg
Гаранција: - 2 години