Iskra EPP-40-42-7 - Електрична тава

Код на Производот: 7007

Достапност:Има на залиха

1,999 ден 1,999
Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz Моќност: 1500W Термостат со макс. температура од 240 °C Контрола на температурата Нелеплива површина Стаклен капак Соодветна рачка Лесно за чување Ниска потрошувачка на енергија Големина на панелот: ø 400 mm Длабочина на садот: 70 мм Димензии на пакувањето (во мм): 415 (V) x 415 (W) x 140 (G) Нето тежина: 4,00 кг Бруто тежина: 4,25 кг Гаранција: - 2 години