Iskra ERO 38G-S1 - Скалпел

Код на Производот: 8143

Достапност:Има на залиха

149 ден 149

Скалпел со отстранливо сечило 80x9 mm

Едно сечило SK4 (со три раба за сечење)
Сечило со дебелина од 0,4mm
Сечило со 7 делови за поретко менување
Фиксирање на сечилото за подобро и попрецизно сечење
Сечило од нерѓосувачки метал
Ергономска рачка од еластомер за удобност при употреба

Пакување: блистер
Димензии на блистерот (во mm): 180 (Д) x 50 (Ш) x 15 (В)