Iskra ERO 47-T1 - Скалпел

Код на Производот: 8146

Достапност:Има на залиха

799 ден 799

Нож со сечило 62x19 mm

Сечило 1+4 SK4 (со три раба за сечење)
Сечило со дебелина од 0,6mm
Фиксирање на сечилото за подобро и попрецизно сечење
Замена на сечилото без алат
Чување на сечилото: држач за 4 сечила
Потполно метално куќиште, обложено со гума за поголема удобност и безбедност при употреба

Пакување: блистер
Димензии на блистерот (во mm): 215 (Д) x 78 (Ш) x 30 (В)