Iskra ERO FST029 - Сет битови

Код на Производот: 8136

Достапност:Има на залиха

999 ден 999

Наставки за навртување 25mm (24 парчиња):
- Рамни наставки (SL)(4 парчиња): 5 / 2 x 6 / 7
- Крстач наставки (PH)(12 парчиња): 1 / 10 x 2 / 3
- Квадратни наставки (S)(8 парчиња): 1 / 6 x 2 / 3

Наставки за навртување 50mm (2 парчиња):
- Крстач наставки (PH)(1 парчe): 2
- Квадратни наставки (S)(1 парчe): 2

Магнетна рачка за наставки (1 парче)
Насадни клучеви (2 парчиња): 6 / 8 mm

Пакување: блистер
Сетот содржи вкупно 29 парчиња.
Димензии на блистерот (во mm): 215 (Д) x 31 (Ш) x 225 (В)