Iskra ERO FST112 11 делен- Сет бургии за бетон

Код на Производот: 8141

Достапност:Има на залиха

399 ден 399

Дијаметар во mm: 3 / 3 / 4 / 4 / 5 / 5 / 6 / 6 / 8 / 8 / 10

Пакување: блистер
Сетот содржи вкупно 11 парчиња.
Димензии на блистерот (во mm): Ø 51 (Д) x 130 (В)