Iskra ERO IE-AJ12-300 - Вибрациона шлајферка

Код на Производот: 10180

Достапност:Има на залиха

2,850 ден 2,850
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 300W - Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1 - Број на вибрации: 12.000 - 24.000 min-1 - Пречник на вибрациски круг: 2.5 mm - Брусна плоча: 115x230 mm - Брусен лист: 115×280 mm - Приклучок и сад за собирање прашина Димензии (mm): 345 x 130 x 195 Тежина: 2,2 kg Гаранција: 2 години