Iskra ERO IE-AJ23-200 - Вибрациона шлајферка

Код на Производот: 10179

Достапност:Има на залиха

2,290 ден 2,290
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 200W - Број на вртежи: 15.000 min-1 - Број на вибрации: 30.000 min-1 - Пречник на вибрациски круг: 1.6 mm - Брусна плоча: 140x140x80 mm - Приклучок и сад за собирање прашина Димензии (mm): 210 x 130 x 150 Тежина: 1,2 kg Гаранција: 2 години