Iskra ERO IE-AJ46-450 - Ротациона шлајферка

Код на Производот: 10178

Достапност:Има на залиха

3,499 ден 3,499
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 450W - Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1 - Број на вибрации: 12.000 - 24.000 min-1 - Пречник на вибрациски круг: 2.5 mm - Брусна плоча: Ø150 mm - Сад за собирање прашина Димензии (mm): 290 x 125 x 190 Тежина: 2 kg Гаранција: 2 години