Iskra ERO IE-ED710 - Вибрациона дупчалка + Iskra ERO IE-JS400 - Убодна пила + Метро 3m

Код на Производот: 9511

Достапност:Има на залиха

4,599 ден 4,599
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Вртежи во празен од при вртење : 0-2800 врт / мин Вртежи во празен од при удар: 0-44800 врт / мин Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm Променлива брзина Две насоки на вртење Гумирана рачка Додатна рачка Мерач за длабочина Димензии на пакувањето (во mm) : 261 (Д) x 73 (Ш) x 267 (В) Гаранција: - 2 години + Iskra ERO IE-JS400 - Професионална убодна пила Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 400W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења - празен од: 1000 - 3000 min-1 Должина на движењето - 18mm Променлива брзина Дебелина на сечењето: - дрво - 55mm - пластика - 6mm - железо - 10mm Димензии на пакувањето (во mm) : 200 (Д) x 77 (Ш) x 270 (В) Гаранција: - 2 години + Iskra ERO LD-3N12W - Метро 3m