Iskra ERO IE-GC401 - Бензиска моторна пила

Код на Производот: 9307

Достапност:Има на залиха

9,999 ден 9,999

Карактеристики:

  • Зафатнина на моторот - 40,1 cm3 
  • Номинална излезна моќност: 1.4 kW
  • Тип на мотор: двотактен
  • Воздушно ладење на моторот
  • Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1
  • Резервоар за гориво - 310 ml
  • Резервоар за моторно масло - 180 ml
  • Должина на меч - 355 mm 
  • Погонски чекор: 9525 mm (3/8")
  • Тежина - 6 kg

2 година гаранција