Iskra ERO IE-JS400 - Професионална убодна пила

Код на Производот: 8580

Достапност:Има на залиха

2,499 ден 2,499
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 400W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења - празен од: 1000 - 3000 min-1 Должина на движењето - 18mm Променлива брзина Дебелина на сечењето: - дрво - 55mm - пластика - 6mm - железо - 10mm Димензии на пакувањето (во mm) : 200 (Д) x 77 (Ш) x 270 (В) Гаранција: - 2 години