Iskra ERO IE-JS710 - Професионална убодна пила + Метро 3m + Скалпел

Код на Производот: 8636

Достапност:Има на залиха

3,999 ден 3,999
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења - празен од: 1000 - 3100 min-1 Должина на движењето - 23mm Променлива брзина Дебелина на сечењето: - дрво - 105mm - пластика - 10mm - железо - 20mm Пулсирачки од: 4 степени Димензии на пакувањето (во mm) : 215 (Д) x 84 (Ш) x 280 (В) Гаранција: - 2 години + Iskra ERO - Метро на извлекување 3м 3m (LD-3N12W) + Iskra ERO 38G-S1 - Скалпел Скалпел со отстранливо сечило 80x9 mm Едно сечило SK4 (со три раба за сечење) Сечило со дебелина од 0,4mm Сечило со 7 делови за поретко менување Фиксирање на сечилото за подобро и попрецизно сечење Сечило од нерѓосувачки метал Ергономска рачка од еластомер за удобност при употреба Пакување: блистер Димензии на блистерот (во mm): 180 (Д) x 50 (Ш) x 15 (В)