Iskra FH 105 - Калорифер

Код на Производот: 2865

Достапност:Има на залиха

1,299 ден 1,299
Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции за ликвидација кои го испуштаат ладниот, топол и по-топол воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. На калорифер има удобна рачка за носење која овозможува лесен транспорт на грејачот од просторијата до просторот каде што е потребен. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина. Гаранција: - 2 години Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz Моќност: 2100W 2 нивоа на греење: моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W 3 функции на дување: ладна, средна и топла температура Заштита од топлина: автоматски Безбедност: заштита од прегревање / заштита од превртување Термостат: Да Носечка рачка: Да